23948sdkhjf

Mimers anställda gillar Mimer

Bostads AB Mimer är Sveriges tredje bästa arbetsplats. Varje år rankas Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Mimer rankas i klassen medelstora organisationer (50-249 medarbetare).



Mimer arbetar aktivt med att bygga en stark kultur och ett starkt varumärke och i det arbetet har personalen och företagets värderingar en viktig roll.

Företagets HR-chef Wivecka Ljungh, säger att deras värderingar genomsyrar allt som dagligen görs inom företaget, stort som smått.

– Att vi blir rankade högt beror främst på att vi inkluderar våra medarbetare i så mycket vi kan, vilket skapar ett starkt engagemang, och en fin sammanhållning.

Som grund för utmärkelsen ligger företagens medarbetarundersökningar kompletterat med information om hur företaget kontinuerligt arbetar med medarbetarfrågor inom exempelvis anställning, utveckling och kommunikation.

Great Place to Work utvärderar de deltagande arbetsplatserna utifrån två olika perspektiv, medarbetarens och arbetsgivarens. Ur ett medarbetarperspektiv ska en utmärkt arbetsplats vara en plats där den anställde litar på företaget den arbetar för, är stolt över sitt arbete och trivs med sina kollegor. Ur ett arbetsgivarperspektiv är en utmärkt arbetsplats när organisationen når sina mål, har medarbetare som är engagerade, ger sitt absolut bästa och arbetar tillsammans som ett team i en kultur som bygger på förtroende.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094