23948sdkhjf

Coor bäst på att svara i telefon – igen

Coor försvarade sin titel och vann klassen ”Färre än 2.000 anknytningar” i årets SM i telefoni och kundservice.
SM i telefoni & kundservice startades 1992-93 och är en prestigefull tävling i branschen. Under tävlingsperioden ringer professionella undersökare 200 samtal till vardera deltagande företag, samtalen bedöms efter den upplevda kvaliteten på kundservicen.

Tillsammans med sin kund Telia Company stod Coor som segrare i en av klasserna i 2016 års SM i telefoni och kundservice. Motiveringen löd:

Bemötandet hos telefonisterna i den vinnande växeln i klassen Färre än 2000 anknytningar, håller en otroligt jämn och hög nivå. De är pigga och glada och ser raskt till att samtalen kopplas till den re-spondent som efterfrågas. Liksom förra året står Telia Company högst på pallen.

- Vi har en helt otrolig grupp med telefonister i Borlänge. De är så engagerade och ambitiösa. De jobbar hela tiden med kvaliteten i samtalen och släpper inte fokus. Jag är mycket stolt över vad vi har åstadkommit, säger Maria Sjödin , sitechef Coor telefoni i Borlänge.

- Jag är imponerad över att vi försvarar vår vinst sedan förra året. Det finns en stor yrkesstolthet inom Coor Telefoni och en vilja att alltid göra det lilla extra för våra kunder, säger Johan Classon , kontraktschef Coor telefoni.

Prisceremonin ägde rum 25 januari 2017 i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.468