23948sdkhjf

L&T har fått utökat avtal i Uppsala

L&T har förlängt och utökat sitt lokalvårdsavtal med Uppsala Business Park. Från och med den 1 november inkluderar avtalet även receptions- och konferensservice. Det utökade kontraktet är totalt värt drygt två miljoner kronor per år.


Lassila & Tikkanoja (L&T) ansvarar sedan tre år tillbaka för lokalvård hos fastighetsägaren Klövern i Uppsalaområdet. I och med den 1 november har lokalvårdskontraktet förlängts i sex år och samtidigt utökats med receptions- och konferenstjänster. Konferenserna ska drivas i en ny anläggning kallad "L&T konferens Fyrislund", med stora rum för upp till 100 personer, samt mindre utrymmen för enskilda möten eller samtal.

I samarbete med Fazer tar L&T också ansvar för all dryck och förtäring i samband med konferenserna.

I Uppsala Business Park är flertalet hyresgäster verksamma inom läkemedelsindustrin och, utöver kontraktsstädningen åt Klövern, sköter L&T även städningen åt ett antal av de inhyrda företagen.

L&T:s affärsutvecklingschef, Matthias Lindholm, säger till Rent att konferensanläggningen och receptionstjänsterna främst ska ses som ett statement.

– Vi vill gärna visa att vi kan göra mer än att bara städa. Kontraktet för de nya FM-tjänsterna är ingen direkt vinst, utan inbringar kanske ett par hundra tusen kronor per månad, hävdar han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125