23948sdkhjf

Ramböll valde Colliers International

Colliers International, som erbjuder kommersiella fastighetstjänster, ska hålla Ramböllkoncernen med hyresadministration, transaktionshantering och strategiska konsulttjänster.




Colliers International är ett av de större internationella företagen i sin bransch och har mer än 16 000 anställda i 66 länder. Företaget erbjuder blad annat strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar och konsulttjänster.

Ramböll är ett internationellt ingenjörsföretag med huvudkontor i Danmark med över 13 000 anställda, intäkter på 1,45 miljarder euro och verksamhet i 35 länder.

Ernie Himsl, chef för EMEA Corporate Solutions på Colliers International, säger att företagets närvaro i flera länder gör att de kan ge Ramböll samma service till alla Rambölls kontor, oavsett vilka marknader de verkar på i världen.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Rambölls Global Facility Management & Real Estate team för att förbättra produktiviteten i deras fastigheter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173