23948sdkhjf

Hög tid att lära mer om nya föreskrifterna om arbetsmiljö

Intresset för hur man jobbar praktiskt med kraven i Arbetsmiljöverkets nya regler om organisatorisk och social arbetsmiljö är mycket stort. För att möta efterfrågan startar Prevent nu två nya utbildningar om föreskrifterna.


Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter träder i kraft den 31 mars och handlar om förebyggande arbete inom det psykosociala området, till exempel när det gäller ledarskap, stress, konflikter och samarbete.

– Många som ringer till oss känner att de behöver stöd för att jobba vidare med de här frågorna och vill gå en utbildning om kraven i föreskrifterna, säger Prevents utbildningsledare Maria Ritzén.

Prevent har tagit fram både en hel- och halvdagsutbildning. Halvdagsutbildningen ger en översiktlig introduktion till de nya föreskrifterna. Heldagsutbildningen går djupare och ger kunskap om och verktyg för hur man kan jobba praktiskt med kraven i föreskrifterna på arbetsplatsen.

Se datum och orter i Prevents webbshop. Utbildningarna kan också hållas ute på ett företag och anpassas efter förutsättningarna där.

För företag inom den privata sektorn kan det finnas pengar att söka genom AFA Försäkring som täcker hela utbildningskostnaden. Läs mer om hur du söker pengar

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.267