23948sdkhjf

Säkrare golv i Hermans restaurang

Stockholmskrogen Hermans vegetariska restaurang och trädgårdscafé har renoverats och utrustats med bland annat nya, stegsäkra golv.
Golvet i ett restaurangkök utsätts dagligen för spill av vätskor, fett och oljor som utgör en säkerhetsrisk för personalen. Hermans gamla kök hade ett tjockt klinkergolv och kakelväggar från 1920-talet. Både golv och väggar var i stort behov av modernisering.

Restaurangens Leo Mickelsson Oren säger att de lagt in golvet Altro Stronghold 30 / K30 för att det har friktionskorn i hela slitlagret som minskar risken att halka.

– Jag tyckte det passade väldigt bra i vårt kök eftersom det också är skönt att gå på, lätt att rengöra och dämpar buller.

Hermans valde också en lättstädad väggbeklädnad från Altro Sweden, kallad Altro Whiterock. Väggarna saknar fogar där bakterier kan frodas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157