23948sdkhjf

Stenvalvet valde Sodexo i Skåne

Fastighetsbolaget Stenvalvet som äger, utvecklar och förvaltar samhällsfastigheter, har valt Sodexo för teknisk fastighetsförvaltning för Stenvalvets 41 fastigheter i Skåne.
Avtalet mellan Sodexo och Stenvalvet gäller från den 1 oktober och tre år framåt med möjlighet till förlängning.

Uppdraget gäller, förutom tillsyn/skötsel och felavhjälpande underhåll, också planerat underhåll, myndighetsbesiktningar, om-, till- och nybyggnadsprojekt, energiutredningar, systematiskt brandskyddsarbete med mera.

Fastigheterna rymmer Polis, domstolar, äldreboenden och vårdcentraler.

Sodexo kommer med utgångspunkt från sina lokalkontor i Malmö, Hässleholm och Landskrona, rondera fastigheterna. I uppdraget ingår även jour och 24/7-service för akuta felanmälningar.

Stenvalvet får ett eget telefonnummer för felanmälan och tillgång till Sodexos serviceportal där samtliga arbetsordrar kan spåras och där även all relevant dokumentation över fastigheterna finns.

Fredrik Sörling, Regionchef Stenvalvet, säger i ett pressmeddelande att företaget uppnår synergier och kostnadseffektivitet genom att lägga samtliga fastigheter i Skåne i en samlad drift- och underhållsentreprenad hos Sodexo.

- Vår målsättning är att bedriva en professionell fastighetsförvaltning, så att hyresgästernas förväntningar på funktion och service infrias.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063