23948sdkhjf

Coor i förlängt avtal med Politiet

Den danska Polisen, Politiet, är nöjd med Coors integrerade FM-tjänster. Nu får Coor fortsätta serva Politiet med Facility Managementtjänster fram till 2019.
I tjänsterna ingår bland annat rengöring, restaurangdrift, posttjänster, vagnparksservice av 2 200 bilar, hittegodshantering, invändigt byggnadsunderhåll samt markskötsel. Men också utveckling av FM-tjänsterna.

Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management säger att förlängningen av samarbetet är ett erkännande.

– Det bevisar att vårt partnerskap fungerar bra och att våra medarbetare håller en hög service- och kvalitetsnivå till Politiets knappt 14 000 medarbetare.

Coor startade samarbetet med Politiet år 2012, och har sedan dess uppnått goda resultat inom flera områden, bland annat mottog företaget Drifsherrepriset 2015, för det unika partnerskapet med den danska Polisen. Coor har också hjälpt till att digitalisera många av Politiens processer och funktioner inom facility Management. Exempelvis genom att effektivisera felanmälanprocessen med hjälp av unika QR-koder på 35 000 inventarier samt att kartlägga 450 000 kvadratmeter fastighet med inredning i 3D.

Bettina Jensen, avdelningschef hos Rigspolitiet, säger i ett pressmeddelande att en undersökning gjord inom Polisen visar att brukarna av FM-servicen är mycket nöjda.

- Dessutom har vi uppnått våra mål med att effektivisera och spara pengar genom att outsourca IFM till en privat serviceleverantör, säger hon.

Kontraktet sysselsätter över 300 Coor-medarbetare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08