23948sdkhjf

Coor anpassar styrelsen

Hemfrids grundare Monica Lindstedt har valt in som ny ordinarie ledamot i Coor Service Managements styrelse.

Monica Lindstedt ska ingå i Coors styrelse, förutsatt att företaget noteras på börsen. Hon har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare arbetat som konsult och varit vd på flera företag, främst inom media.

1996 grundade hon Hemfrid, där hon idag är styrelseordförande och huvudägare. Andra aktuella styrelseuppdrag är bland annat Företagarna, Sveriges Television AB och UNICEF Sverige.

- Jag ser fram mot att få ta plats i styrelsen för Coor Service Management, där mina erfarenheter från tjänstesektorn i allmänhet och servicesektorn i synnerhet kan vara till nytta, säger Monica Lindstedt.

Monica Lindstedt ersätter Brian Linden, som har representerat huvudägaren Cinven Ltd. Monica Lindstedt tillträder i samband med noteringen av bolagets aktier på Nasdaq Stockholm.

Det finns dock ett villkor för utnämningen av Monica Lindstedt och det är att Coor verkligen noteras på Nasdaq Stockholm. Den processen är påbörjad och företaget har offentliggjort prospektet och prisintervallet för aktien, inför börsnoteringen.

Teckningsintervallet är 32-39 kronor per aktie, motsvarande ett marknadsvärde på Coor om cirka 3.330 - 3.693 miljoner kronor. Beräknad första handelsdag är 16 juni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078