23948sdkhjf

Coor vann nytt stort avtal

Coor Service Management har tecknat ett avtal med Frontica Business Solutions gällande integrerad facility management (IFM) i Fornebu, Norge.

Avtalet mellan Coor och Frontica är ett IFM-avtal, som innebär att Coor tar över ansvaret för de FM-tjänster Forntida erbjuder. Avtalet träder i kraft den 1 juli.

Frontica är ansvarig för kontraktsledningen på uppdrag av dess kunder, som inkluderar offshoreföretagen Aker Solutions, MHWirth och Fjords Processing med flera.

Exempel på tjänster som ingår i avtalet mellan Coor och Forntica är lokalvård, fastighetsservice, kontorsservice, säkerhets- och receptionstjänster till kontor i sex byggnader, som rymmer 3 800 personer, samt drift av en stor personalrestaurang.

Det årliga fasta abonnemangsvolymen uppskattas till cirka 46 miljoner kronor. Utöver abonnemangsvolymen inkluderar kontraktet rörliga tilläggs- och projektvolymer.

Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management, säger att affären är fantastisk affär.

– Den innebär att vi stärker vår position ytterligare inom olje- och gasindustrin, där vi tidigare har avtal med bland annat Statoil och Aibel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078