23948sdkhjf

Eurest Services levererar supporttjänster till LKAB

Eurest Services, en del av Compass Group AB, har vunnit en upphandling avseende fastighetsnära tjänster för koncernen LKAB.
Avtalet, som träder i kraft den 1 april och innebär att Eurest Services kommer att leverera en mängd olika supporttjänster inom områdena restaurang, vending, städ, återvinning och takskottning hos LKAB i Kiruna, Svappavaara, Gällivare/Malmberget och Luleå.

- Det blir mer kostnadseffektivt när en leverantör ansvarar för helheten. De kan optimera samverkan mellan tjänsterna på ett helt annat sätt än vi kan göra själv med flera leverantörer, säger Caroline Wiss, inköpschef strategiskt inköp på LKAB.

- Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att LKAB ger oss förtroendet som leverantör. LKAB är i ständig utveckling och ställer höga krav på kvalitet, hållbarhet och förbättringar och vi ser fram emot att få leverera service i världsklass till deras anställda och besökare, säger Jonas Siljhammar, VD Compass Group.

Genom avtalet fortsätter Compass Group växa i Norrland. Företaget är sedan tidigare etablerat på många orter i regionen och har nyligen expanderat ytterligare genom nya kontrakt i Sollefteå, Örnsköldsvik och Sundsvall.

- Avtalet med LKAB är en viktig pusselbit i vår expansion i norr. Detta ger goda möjligheter till ytterligare utveckling av vår service till regionen, fortsätter Jonas Siljhammar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.359