23948sdkhjf

ISS tecknar nytt avtal med ICA Fastigheter

ISS och ICA Fastigheter Sverige har tecknat ett avtal avseende teknisk drift och fastighetsförvaltning. Avtalet innebär att parterna utökar och fördjupar sitt samarbete avseende teknisk drift och förvaltning av ICA Fastigheters marknadsplatser runt om i Sverige.
ISS skriver i en kommuniké att avtalet syftar till att skapa ett strategiskt partnerskap inom fastighetsområdet.

Under de senaste fyra åren har ICA Fastigheter Sverige och ISS haft ett framgångsrikt samarbete som syftat till en hög driftsäkerhet och hög kundnöjdhet hos hyresgästerna som utgörs av såväl ICA-handlare som annan detaljhandel.

Det nya avtalet breddar och fördjupar samarbetet och uppges bygga på ett starkt partnerskap mellan ISS och ICA.

Avtalet, som träder i kraft 1 maj 2015, är tecknat på 5 år och beskrivs som unikt i sitt slag genom att parterna arbetar integrerat med varandra med gemensam målbild och hög transparens.

Målsättningen i avtalet är ett långsiktigt partnerskap som ska bidra till en hög kundnöjdhet bland ICA Fastigheter Sveriges hyresgäster och deras kunder samt långsiktig kostnadsoptimering och utveckling där de enskilda teknikernas kunskap och erfarenhet ska komma till sin rätt.

Under de senaste åren har ISS satsat mycket på vidareutveckling av fastighetstjänster och genom avtalet stärker ISS ytterligare sin position inom fastighetsområdet.

- ICA Fastigheter är en innovativ fastighetsägare som vi haft ett utvecklande och framgångsrikt samarbete med under fyra år. Det nya avtalet lägger grunden för ett unikt partnerskap där ISS och ICA Fastigheter Sverige kommer att agera som ett företag i fastighetsfrågorna. Det är mycket roligt att vi arbetar i en ny samarbetsform och jag är övertygad om att denna form kommer att skapa stora värden. Branschen har behov av nya arbetssätt och det nya avtalet tillsammans med ICA Fastigheter Sverige kommer säkerställa just detta, säger Karin Stålhandske, affärsområdeschef för ISS Fastighetstjänster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156