23948sdkhjf

Coor utökar samarbetet med Volvo Car Group

Coor Service Management har vunnit nytt och utökat avtal med Volvo Cars gällande leverans av FM-tjänster till samtliga kontors- och produktionssiter i Sverige och Belgien. Exempel på tjänster som ingår i uppdraget är lokalvård, flyttservice, space management, post och kaffe med mera.
Coor har levererat arbetsplatsservice till Volvo Cars under många år och får förnyat förtroende av fordonstillverkaren. Det nya avtalet - som tagits hem efter en upphandling i hård konkurrens – bygger på partnerskap.

Coor ska genom ett nära samarbete stödja utvecklingen av Volvo Cars verksamhet.

Exempel på tjänster som ingår i uppdraget är lokalvård, flyttservice, space management, kaffe, kontorsvaruförsörjning, konferensservice samt post. I det nya och utökade uppdraget får Coor även förtroendet att leverera restaurangservice samt säkerhet och bevakning i egen regi.

– Det här är en stor framgång för Coor, säger Ulf Wretskog, VD Coor Sverige. Volvo Cars är en stor och viktig kund till oss och vi ser fram emot att få fortsätta utveckla vårt samarbete. Coor har stort innovationsfokus vilket jag tror har varit en bidragande faktor i vår framgång.

- Till exempel kommer Coor att driva ett projekt för att stötta Volvo Cars i arbetet med att yteffektivisera sina arbetsplatser. Coor kommer med lösningen SmartUtilization, som innefattar sensorer som mäter beläggningsgrad, att ge ett faktabaserat underlag och rådgivning. Detta kommer att hjälpa Volvo Cars till ett effektivare lokalutnyttjande vid skapandet av attraktiva arbetsplatser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.219