23948sdkhjf

ISS ledningsgrupp förstärkt med två nya medlemmar

ISS förstärker den svenska ledningsgruppen med två nya medlemmar. Ulrika Södergren Andersson, har anställts som chef för ISS nya affärsområde ISS Direct och Patrick Svensson har utsetts till tillförordnad chef för Service Excellence.
Ulrika Södergren Andersson, chef för ISS nya affärsområde ISS Direct, kommer i sin nya roll att fokusera på att utveckla företagets mindre kunder.

Ulrika kommer närmast från en roll som enhetschef för Infratek och har bred erfarenhet av att leda och driva operativa verksamheter. Ulrika har även internationell försäljningserfarenhet samt god erfarenhet av att utveckla affärsmodeller och effektiva processer.

Patrick Svensson blir tillförordnad chef för Service Excellence, en funktion inom ISS som övergripande syftar till att samordna och vidareutveckla ISS tjänsteleverans.

Patrick kommer närmast från rollen som chef för Transition & Tranformation inom ISS. Han har en bakgrund som managementkonsult samt i ledande befattningar inom serviceföretag knutet till transformations- och integrationsprocesser, bland annat från Euromaint.

Han har en lång erfarenhet av förbättringsfokuserat arbete och att driva arbetet med gemensamma koncept.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.672