23948sdkhjf

Papyrus Supplies inrättar nordiskt centrallager

Papyrus Supplies etablerar ett nordiskt centrallager i Prologis Park i Jönköping. Kontrakt är tecknat med Prologis för uthyrning av 17 000 kvadratmeter lokalyta.
Prologis – ett internationellt ledande företag inom industrifastigheter – har tecknat avtal med Papyrus Supplies som, för sitt nya nordiska centrallager kommer att hyra drygt 17 000 kvadratmeter logistikyta i Prologis Park Jönköping.

– Etableringen av ett skandinaviskt centrallager är en viktig del i att ytterligare förstärka servicenivån till kund. Prologisk Park Jönköping ger Papyrus Supplies rätt förutsättningar att i framtiden expandera verksamheten i Norden, säger Dan Andersson, vd på Papyrus Supplies.

Övriga kunder i Prologis Park Jönköping, som totalt omfattar 82 000 kvadratmeter logistikyta, är DHL och Schenker. Parken ligger i direkt anslutning till E4:an mellan Malmö och Stockholm och det är en mil till Jönköpings flygplats.

– Vi är glada över att Papyrus Supplies har valt oss som samarbetspartner för etableringen av sin nordiska logistik- och distributionshub. Utvecklingen av Prologis Park Jönköping och vår pågående expansion i Göteborg och Ljungby är helt i linje med vår strategi att erbjuda toppmoderna logistikanläggningar på nordiska nyckelmarknader, säger Allan Lavén, regiondirektör Prologis Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.16