23948sdkhjf

Sodexo ökar i Linköping

Sodexo utökar sin verksamhet i Linköping genom samarbete med fastighetsbolaget Corallen. Sodexo kommer att starta en ny restaurang och ta över städtjänster i Mjärdevi Science Park.
Mjärdevi ligger granne med Linköpings universitet och är en av Sveriges äldsta teknikparker med cirka 6 000 anställda i 260 företag.

Den 1 februari 2015 tar Sodexo över städtjänsterna i Corallens alla fastigheter i Mjärdevi. I förlängningen kommer städtjänster och andra serviceuppgifter även att erbjudas Corallens hyresgäster i området.

I april öppnas i Collegium en nyrenoverad restaurang med plats för 290 gäster fördelat på en loungedel, en del för affärsluncher och en större matsal med servering av dagens lunch. I fastigheten finns även fyra nyrenoverade konferensrum och ett stort auditorium.

- Det är ett spännande uppdrag med stora utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med Corallen kommer vi att skapa en modern konferensanläggning med trevlig atmosfär och ett stort utbud av servicetjänster”, säger Azita Shariati, vd Sodexo AB.

Sodexo kommer att behöva rekrytera cirka nio personer till den nya verksamheten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203