23948sdkhjf

Förstärkt ledning och ny organisation i Miab/NCA

Miab/NCA Facility Services förtydligar organisationen samtidigt som man förstärker i ledningen för bolaget. Indelningen av regioner för verksamheten förändras samtidigt som flera ny chefer har utnämnts. Miab/NCA fortsätter att satsa extra hårt på vård och sjukhussektorn.
Miab/NCA kommer från nu att ha fem regioner varav två är geografiska: Region Mitt, (främst i Östergötland och Södermanland) och Region Väst/Syd som täcker Göteborg och södra Sverige.

Annika Wall är ny chef för region Mitt och Henrik Pamp är ny chef för region Väst/Syd.

I Stockholm med omnejd går Miab/NCA över till att arbeta med tre kundorienterade regioner som kommer att verka gentemot olika sektorer. Bolaget har sedan en specialistregion inom den kommunala och statliga verksamheten där Maria Widoff är regionchef.

Miab/NCA skriver i en kommuniké att man fortsätter att satsa på vård och sjukhussektorn med mål att bli den främsta städ- och FM-aktören i Sverige inom sjukvården. Mari Tuveson har utnämnts som ny regionchef för den sektorn.

I Miab/NCAs strategi ingår att växa och följa kunder i utvecklingen av nya FM tjänster – ett segment som man betraktar som störst inom den privata sektorn. Den utvecklingen kommer att ledas av Helene Isaksson som regionchef.

- Vi har nu lagt en grund i vår organisation som gör att vi nu kan växa ytterligare tillsammans med våra kunder och vi kommer nu även att förstärka våra branschkoncept ytterligare genom den spetskompetens vi tillför i våra specialistregioner. Vi har även utvecklat ett FM koncept som vi ska lansera gentemot marknaden där vi ser fram emot nya samarbeten med både befintliga kunder som nya, säger Per Karlsson, koncernchef.

Kort om Miab/NCas två nya, externt rekryterade chefer:

Annika Wall har arbetat inom städning och FM i drygt 20 år inom Alliance +, ISS och nu senast på Inspira. Annika har en bred kompetens och har arbetat i olika roller från specialist till försäljning samt som chef på olika nivåer. Annika började i Miab/NCA den 2 oktober och kommer att utgå från Nyköping.

Mari Tuveson har lång erfarenhet från olika specialist och chefstjänster inom ISS, som hon senast kommer ifrån. Marie Tuveson har stor erfarenhet av att driva komplexa städ och FM uppdrag samt att hon har arbetat mycket med hygienfrågor som hon brinner för. I den nya tjänster ingår ansvar för att förstärka Miab/NCAs varumärke, utveckla kunder och medarbetare med mål att bli den ledande leverantören gentemot vårdsektorn. Mari tillräder den 10 november i Miab/NCA.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078