23948sdkhjf

Sodexo och Nonbye tecknar ramavtal

Sodexo och Nonbye har - genom samarbete med Leaseplan - tecknat ett flerårigt samarbetsavtal för fordonsprofilering i samtliga nordiska länder.
Sodexos bilpark består av flera hundra depå-, tjänste- och lastbilar som rullar över hela Sverige samt i Norge, Danmark och Finland.

Sodexos miljöprofil kombinerat med Nonbyes kunskap om produktion på PVC-fria material, och med Svanen-märkta färger, ger samarbetet en tydlig miljömedveten inriktning.

- Vi har sökt en leverantör som har en effektiv intern process och ett verktyg som underlättar för oss att följa projekten i hela Norden. Detta skapar besvärsfrihet inom organisationen, säger Victoria Hardt, strategisk nordisk inköpare.

Sodexos nya dekor kommer nu att implementeras i Norden men även i Sodexo världen över.

- För oss är profileringen på våra bilar en viktig del av vårt varumärkesarbete och vi har stora förhoppningar att det blir en bra lösning tillsammans med Nonbye, säger Eva Kristensson, Kommunikationsdirektör på Sodexo.

Fakta: Nonbye stöder företag och organisationer att säkerställa sin grafiska profil och sitt varumärke på ett professionellt sätt. Företaget verkar genom sin egen organisation och utvalda internationella partners.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065