23948sdkhjf

Canon på riksturné om framtidens kontor

Canon drar i dagarna i gång en rikstäckande roadshow med tema framtidens kontor. 19 städer runt om i Sverige får besök och syftet är att hjälpa svenska företag att flytta in i framtidens kontor och demonstrera hur man undviker produktivitetsfällor och ökar effektiviteten genom förändrade arbetssätt och ny teknik.
Canon Exceptional Business Tour kommer under en månads tid att besöka 19 svenska städer, från Luleå i norr till Malmö i söder. Canon visar då sina lösningar för hur man som företag flyttar in i framtidens kontor. Temat är just ”flytt” och det gäller då främst att flytta visioner och mål för företag och organisationer samt att förändra beteenden bland personal.

– Framtidens kontor är ett begrepp som har varit på mångas läppar ganska länge. Fast det är få företag som har tagit till sig möjligheterna som finns med dagens teknik. Vi vill hjälpa företagen på traven och visa att det inte behövs mycket för att för att få till stora förbättringar för sin verksamhet. Därför ger vi oss ut i Sverige för att berätta och visa för så många som vi kan, vad som faktiskt är möjligt med en enkel ”flytt”, oavsett vilken typ eller storlek av företag man har, säger Linn Kryss, Marknadschef B2B Canon.

Budskapet är att redan genom små förändringar kan man få stora förbättringar. Nedan listas vilka städer som kommer få besök av Exceptional Business Tour:

· Luleå 1/9

· Umeå 2/9

· Sundsvall 3/9

· Östersund 4/9

· Uppsala 8/9

· Västerås 9/9

· Eskilstuna 10/9

· Stockholm 11/9

· Örebro 15/9

· Linköping 16/9

· Norrköping 17/9

· Karlstad 18/9

· Trollhättan 19/9

· Jönköping 23/9

· Göteborg 24/9

· Malmö 26/9

· Kalmar 29/9

· Växjö 30/9

· Kristianstad 1/10

www.exceptionalbusinesstour.se/
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093