23948sdkhjf

Kinnarps vinnare i rikstäckande kommunupphandling

Kinnarps kommer även fortsättningsvis att leverera möbler och inredning till Sveriges kommuner, landsting och kommunala bolag. Det står klart sedan upphandlingen gällande möbler för offentliga miljöer, som samordnats av SKL Kommentus, avslutats.
Kinnarps är antagna på samtliga åtta produktområden, men i ett första skede har avtal undertecknats på områdena kontorsmöbler, möbler för förskola och möbler för skola. Samtliga avtal, som gäller i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år, beräknas totalt vara värda cirka 380 miljoner kronor per år.

Kinnarps har lång erfarenhet av att arbeta mot offentlig förvaltning och har genom åren inrett allt från förskolor, skolor, sjukhus, vårdenheter till små och stora kontorsarbetsplatser. Kinnarps säljorganisation är också väl insatt i de behov som kommuner, kommunala bolag och landsting har.

– Vi befinner oss i en marknad där arbetssätten utvecklas fort och vi måste vara snabba och lyhörda för att följa med i hur den enskilda individens behov förändras. Kinnarps har alltid lagt stor vikt på att skapa en god arbetsmiljö med bra ergonomi, samtidigt som vi inte tummar på utformningen och designen, säger Per Lehmann Sverigechef på Kinnarps Interior.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129