23948sdkhjf

Bravida installerar mer på Nya Karolinska

Bravida utför sedan tidigare ventilationsentreprenaden på Nya Karolinska Solna. Nu står det klart att Bravida ska installera ventilationen i ytterligare en del av sjukhuset.


Fas fyra och fem sysselsätter redan ett 50-tal montörer och åtta tjänstemän, och kommer att pågå fram till år 2017. Med den nyligen vunna fas sex, som sätter igång i maj och ska vara klar under 2016, är entreprenadens totala värde uppe i nästan 210 MSEK.

– Att vi har fått en till fas känns jätteroligt. Det bevisar också att vi har gjort ett bra jobb med fas fyra och fem, säger Angela Röhr, biträdande projektchef på Nya Karolinska Solna.

Medan de två tidigare faserna framförallt har innefattat mottagningar och avdelningar innebär fas sex att Bravida kommer att installera ventilationen i en del av sjukhuset som främst består av labb.
Byggprojektet drivs av Skanska Healthcare, som i sin tur har anlitats av Swedish Hospital Partners. Swedish Hospital Partners finansierar och driver sjukhusbyggnaden fram till år 2040, då Stockholms läns landsting ska ta över.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141