23948sdkhjf

Nya IT-tjänster för renare toalettutrymmen

SCA med det globala varumärket Tork stärker sin position inom serviceindustrin genom två nya innovativa IT-tjänster. Tjänsterna visar information i realtid från toalettutrymmen om till exempel besöksfrekvens och förbrukning.
Via datorn, en smartphone och surfplattan kan personal få information om städning behövs. De traditionella städscheman som kan i framtiden ersätts av städning vid behov, tack vare it-tjänsterna.

– Innovationer som Tork EasyCubeTM och Bloe® är viktiga för vår framtida framgång och konkurrenskraft. Det stärker också våra kunders och användares lojalitet och kundnöjdhet, säger Jan Johansson, President och CEO på SCA.

Tork EasyCubeTM i korthet : Ett intelligent system utvecklat tillsammans med Facility Service företag. Baserat på realtidsdata från smarta dispensrar gör Tork EasyCubeTM det möjligt för facility managers och deras personal att i framtiden städa vid behov.

Bloe® i korthet : En ny servicelösning baserad på realtidsdata från uppkopplade toaletter och urinoarer med attraktiv design. Den förser besökaren med en förhöjd upplevelse och städtjänstföretag med insikter om antalet besökare och användning. Den innefattar också integrerade skärmar för visuell kommunikation gentemot besökarna och innovativa egenskaper som automatiskt underlättar städning, kontrollerar lukt och reducerar vattenanvändning. Ett unikt ventilationssystem med aromatiska oljor skapar en uppfriskande doft i toalettutrymmet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.187