23948sdkhjf

Samhall lanserar unik medarbetarapp

Samhall AB har nyligen lanserat en medarbetarapp. Appen är ett led i företagets arbete med att stärka kontakten och utbytet med medarbetarna och innehåller såväl nyheter om företaget som tävlingar, podradio, lediga tjänster och möjligheter att tycka till om sin arbetsplats.
Genom medarbetarappen bryter Samhall ny mark och möjliggör en ny typ av dialog mellan arbetsgivare och medarbetare. Ansvarig för produktionen av appen har contentbyrån Spoon varit.

– Alla stora företag har en utmaning i att nå ut till sina anställda. Detta gäller i synnerhet Samhall då merparten av våra 23 000 medarbetare saknar jobbdator eller jobbar ute hos kunder. Därför var det naturligt för oss att ta det här steget. Dialogen mellan företaget och medarbetarna måste ha låga trösklar, säger Mats Eliasson, marknadsdirektör på Samhall AB.

På bara någon vecka har appen seglat upp på topplistorna i både App Store och i Google Play.
– Vi är jättenöjda över gensvaret. Än så länge finns det ingen annan medarbetarapp som blandar tävlingar, nyheter och information på det här sättet. Den är unik, säger Mats Eliasson, marknadsdirektör på Samhall AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078