23948sdkhjf

Hemfosa Fastigheter förlänger med ISS

ISS förlänger och utökar sitt samarbete med Hemfosa Fastigheter. Det nya avtalet omfattar en heltäckande ekonomisk förvaltning, och sträcker sig fram till april 2017. Värdet på avtalet är cirka 70 miljoner kronor.
ISS har samarbetat med Hemfosa Fastigheter i mer än tre år med ekonomisk förvaltning av företagets kommersiella och publika fastighetsbestånd i Sverige. Nu både förlängs samarbetet med ISS i ytterligare drygt tre år.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Hemfosa väljer att förlänga vårt samarbete. Att ett så pass stort fastighetsbolag lägger ut hela sin ekonomiska hantering på entreprenad är unikt, och det visar att vi har både kompetens och systemlösningar som gör att vi kan leverera en bra kvalitet och att kunden är nöjd med det vi utför, säger Karin Stålhandske, affärsområdeschef ISS.

Hemfosa Fastigheter grundades 2009. De är en av de mest transaktionsintensiva aktörerna på marknaden, vilket innebär ökade behov av effektiv fastighetsförvaltning. Och så här säger Jens Engwall, VD, om avtalet med ISS.

– Vi är mycket nöjda med den höga kvalitet och leveranssäkerhet som ISS visat i vårt befintliga samarbete. ISS har visat att de har den spetskompetens som krävs för att ta hand om hela vår ekonomiska förvaltning och därför känns det jättekul att kunna förlänga och fördjupa vårt samarbete.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188