23948sdkhjf

Kommentar från ISS till Facility Nordic om Telenor

Vem som skall bli underleverantör för säkerhetsdelen och bevakningsuppdragen som ingår i avtalet med Telenor är inte klart, då ISS i Sverige inte har detta i egen regi. Den delen finns inom ISS i såväl Danmark som Norge. Enligt Christer Ekelund kommer en lösning att vara klar i tid till att leveransen startar efter årsskiftet.
Facility Nordic har fått lite mer svar av ISS med anledning av det största fm uppdraget hittills;

Enligt ISS kommunikationsdirektör Christer Ekelund kommer ISS att nyanställa totalt 10-20 personer till Stockholm och Karlskrona på grund av det stora uppdrag företaget fått med att tillhandahålla integrerade facility service tjänster till Telenor i hela Norden. Rekryteringen sköts genom företagets HR-avdelning.

Vem som skall bli underleverantör för säkerhetsdelen och bevakningsuppdragen som ingår i avtalet är inte klart, då ISS i Sverige inte har detta i egen regi. Den delen finns inom ISS i såväl Danmark som Norge. Enligt Christer kommer en lösning att vara klar i tid till att leveransen startar, vilket är till årsskiftet.

Christer Ekelund berättar vidare att ISS de senaste åren har fått många kunder som har verksamhet i flera länder och där förmågan att kunna leverera tjänster enhetligt och med egen personal varit utslagsgivande.

ISS har som uttalat mål att hjälpa företag med enhetlig leverans och Norden är ett viktigt område för ISS.

– Sedan några år arbetar vi fokuserat med att ta fram enhetliga och standardiserade leveranser till utvalda industrisegment och Telenor-uppdraget kan ses som ett kvitto på att detta också är något kunderna vill ha, avslutar Christer Ekelund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094