23948sdkhjf

Snyggaste kontoret tror på specialisten

Tony Rydberg, grundaren av Ideas och vinnaren av Snyggaste Kontoret har övervägt att låta en leverantör ansvara för all internservice. Han berättar vad det var som avgjorde att det inte blev så, i ett samtal med Facility Nordic. Vi bjuder också på fina bilder.
Facility Nordic gratulerar till vinsten i tävlingen Årets Snyggaste kontor *

*(Bilder efter texten som inspirerar från Ideas)

- Det har varit helt omvälvande, berättar vd och grundaren Tony Rydberg. Så många propåer om uppdrag, lyckönskningar och glada tillrop från hela världen. Måste ha varit bloggare som ger spridning till denna nyhet, berättar han entusiastiskt.

- Vi är ett litet företag, fyra medarbetare som jobbar mycket i nätverk med andra kring design och event uppdrag. Nu har vi flera bra uppdrag som startas för att vi deltog i tävlingen. Fastighetsbolag som vill veta mer hur de skall skapa kontor och miljöer som uppskattas av medarbetare. Det verkar vara ett uppsving för att skapa miljöer som är genomtänkta och stärker identiteten till företagen.

Det var en av deras kunder som nominerade och sedan dessa har livet på kontoret varit annorlunda.

Är det kanske det unika att de själva skapat miljön som ger genomslaget. Att det inte bara är en arkitektinsats, utan en förändring verkligen kopplad till Ideas verksamhet.

- Ja, juryns ordförande Gert Wingård sa det till oss, att vårt bidrag var ovanligt ärligt, berättar Tony.

Men hur skall ni sköta kontoret, det är vår nördiga fråga.

- Vi har en stor nespressobryggare som sköter sig själv, är det något så kommer de snabbt och servrar. Vi har en kanonfirma som håller våra superstora fönster nyputsade, vilket är viktigt för upplevelsen av lokalen med vår utsikt. Vi har en lokalvårdare som snabbt anspassar sin arbetsinsats till tider som kan växla. Vi ha event kvällstid här ibland och då kan de inte komma till exempel.

Tony fortsätter;
- De har en fin känsla för vår verksamhet, något vi värdesätter mycket. Vi har en växtleverantör som sköter alla våra växter, vilket är ett viktigt inslag i vår inredning, alla sköna växter. Vi har en it-supporter som är snabbfotad. Summa summarum vill vi ha top nodge på allt och har valt de som ger det extra. Vi tror att var och en som brinner för sin tjänst passar oss bäst att samarbeta med, hellre än att välja en leverantör för alla våra behov, avrundar Tony Rydberg.

Nu skall han försöka ägna tid åt att prioritera hur företaget skall utvecklas med den kick som vinsten gav i kundnytta.

Heléne/2012-11-30



-
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.237