23948sdkhjf

Bravida styr och installerar i Nyköping

Bravida installerar el, tele, säkerhet samt styr och övervakning när Nyköpings kommun bygger nytt äldreboende.
Bravida installerar el, tele, säkerhet samt styr och övervakning när Nyköpings kommun bygger nytt äldreboende. Ordervärdet är 23 miljoner kronor och projektet förväntas vara färdigt redan i september 2014.

Äldreboendet består av 104 äldreboendelägenheter och ett seniorboende med 42 lägenheter.

– Vi valde Bravida på grund av ett professionellt bemötande, ett väl genomarbetat anbud samt en bra och snabb respons på anbudskompletteringar. Dessutom spelar även priset en betydande roll, säger Per-Inge Edlund, projektledare Peab.

Bravida i Nyköping har de senaste åren utfört fyra liknande äldreboendeuppdrag, men detta är det i särklass största.

– Det känns som en spännande utmaning att få ett så omfattande uppdrag med kort leveranstid, säger Marcus Hagelroth, projektledare Bravida.

På plats har Bravida fyra montörer och en projektledare. Äldreboendet kommer att bestå av två huskroppar som innehåller samlingssal, ateljéer för dagverksamhet, restaurang med tillagningskök och personal- och kontorsutrymmen. Bostäderna är utformade så att alla boende, oavsett rörlighet ska erbjudas stimulerande upplevelser i sin vardag. Projektet startade under början av november 2012 och beräknas alltså stå klart redan i september nästa år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.265