23948sdkhjf

Sodexos Inside- lösning till fastighetsbolaget Aspholmen

Sodexo och fastighetsbolaget Aspholmen har tecknat ett samarbetsavtal avseende företagsparken Kopparlunden i Västerås. Sodexo skall leverera en skräddarsydd lösning omfattande restaurangverksamhet, städning, fastighetsskötsel och receptionstjänster.
Sodexo och fastighetsbolaget Aspholmen har tecknat ett samarbetsavtal avseende anrika företagsparken Kopparlunden i Västerås. I och med samarbetet satsar Aspholmen på en paketerad servicelösning till sina fastighetsgäster och möter därmed kraven för det moderna kontoret – något som Sodexos nya affärslösning Inside är skräddarsydd för.

De senaste årens trender visar tydligt hur arbetsmarknadens nya villkor ställer höga krav på dagens och framtidens arbetsplats. Arbetsplatsen har idag ett allt större behov av olika typer av mötesplatser än av de traditionella kontorslandskapen med fasta arbetsplatser och anonyma servicefunktioner. Idag förväntar sig företag och medarbetare att servicefunktioner finns i anslutning till arbetsplatsen, funktioner som underlättar vardagen och aktivt stöttar verksamheterna.

Från och med den 1 januari 2014 kommer Sodexo att driva en skräddarsydd lösning omfattande restaurangverksamhet , städning , fastighetsskötsel och receptionstjänster . Denna lösning är den första etappen för den cirka 10 000 m2 stora nyproduktionen "Koppartorget", belägen i det centrala området Kopparlunden.

”Framgång kan mätas på många sätt. Aspholmen gör det genom att fokusera på våra hyresgäster – att de verkar i lokaler som passar och understödjer deras affärsverksamhet. Kort sagt - att de trivs och är riktigt nöjda”, säger Karl Ternemo, Fastighetschef Aspholmen Fastigheter.

”Inside är affärslösningen som täcker upp fastighetsägarnas, fastighetsgästernas och individernas behov i det moderna och flexibla kontoret. Vi är stolt partner till Aspholmen Fastigheter och ser mycket framemot att implementera Inside i den fantastiska miljö som den anrika företagsparken Kopparlunden utgör”, säger Fredrik T. Strand, VD Sodexo Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173