23948sdkhjf

Perfect Group rekryterar från Struktur

Perfect Group i Stockholm har anställt Lena Eurén. Lena kommer senast från fyra år på Struktur som Projektkoordinator. Hon kommer att assistera VD i Stockholm Karin Ståhl samt delprojektleda projekt framförallt under varumärket Perfect Place.


För att möta en ökande aktivitet från kunder och i kommande projekt har Perfect Group i Stockholm anställt Lena Eurén. Lena kommer senast från fyra år på Struktur som Projektkoordinator.

Lena har arbetat inom flytt- och förändringsprojekt med allt från små till stora arbetsplatser och har även erfarenhet av att arbeta i projekt med mycket höga krav på säkerhet. Hon har varit med och implementerat aktivitetsbaserade arbetsplatser i flera projekt och har även koordinerat projekt där man har haft totalentreprenad för hela processen vid flytt och renovering.

På Perfect Group innebär Lenas roll mycket av detta men även att assistera VD i Stockholm Karin Ståhl samt delprojektleda projekt framförallt under varumärket Perfect Place.

Lena tar med sig en erfarenhet från flera olika branscher som spänner över allt från butik till teknik och IT samt marknadsfrågor. Hon har även ett brett kontaktnät av inredningsleverantörer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156