23948sdkhjf

Dalkia i nytt Stockholmsuppdrag

Driftentreprenadavtal har tecknats mellan Dalkia och AB Sagax, ett fastighetsbolag som investerar i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Uppdraget innebär teknisk förvaltning, tillsyn och skötsel, och omfattar Sagax fastigheter i norra Stockholm samt området sydväst.
Dalkia har fått ett nytt uppdrag i Stockholmsområdet. Driftentreprenadavtal har tecknats med AB Sagax, ett fastighetsbolag som investerar i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri.

Uppdraget innebär teknisk förvaltning, tillsyn och skötsel, och omfattar Sagax fastigheter i norra Stockholm samt området sydväst. Till antalet rör det sig om 41 objekt om totalt nästan 374 000 kvadratmeter som Dalkia ska förvalta enligt Sagax ekonomiska och kvalitativa mål för bolagets fastighetsbestånd.

- Samarbetet med Sagax motsvarar vårt erbjudande till kommersiella fastigheter väldigt väl och är ett spännande tillskott i vår avtalsportfölj. Det är ett uppdrag som vi ser mycket fram emot, säger Rikard Nyhrén, affärsområdeschef på Dalkia.

Entreprenaden omfattar samtliga teknikområden inom fastighetsförvaltning, samt tillsyn över den verksamhet som bedrivs av sidoentreprenörer, exempelvis markskötsel.

- Vi ser fram emot ett gott samarbete med Dalkia. Det nya avtalet är ett led i vårt arbete med löpande förbättringsåtgärder, säger Susanne Essehorn, fastighetschef på Sagax.

Avtalet träder i kraft vid årsskiftet och gäller i två år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203