23948sdkhjf

Vip frukost och executive dinners nya inslag

Varumärket Facility Nordic är mer än en rapporterande bransch-kanal. Vi är en aktör som vill bidra till utveckling, till att marknaden vidgas och synliggörs samt bidra till att de personer som överväger outsourcing eller insourcing gör det med större insikt om alternativen. Vi lyssnar på branschen och skapar tillfällen där åsikter bryts. Mässan i oktober är nu under lupp för framtida insatser.
Facility Nordic är ett varumärke som utvecklas genom alla de kontakter som sker bland branschens kunder och leverantörer. Vi är nu en bransch-aktör som allt fler känner tilltro att samverka med.

Det tar tid att bygga förtroende!

Mötesplatsen Service&Supply med Sveriges bredaste utbud av fm konferenser har i enkätsvar uppskattats.

46% av besökarna kom för att ta del av helheten, såväl, Cean delen som Facility delen. Syftet med besöket var överlägset för att inspireras och få en energikick! Men hela 53 % kom för att göra affärer. Vi ser en ökad trend att bestämma möte på plats, att kunna avverka många viktiga kontakter när branschen så effektivt visar upp sig. Här finns mer att skapa nytta kring!

Bortåt 80% vill komma igen när liknande insats görs. 34 % hade en ledande ställning och mer än 50% hade inflytande över köpbeslut.

Men visst finns det konstruktiva och negativa synpunkter också! Man vill ha mer nyheter, fler produktområden som bevakning skydd, återvinning, mat, fastighetsskötsel, växel och telefonlösningar, arbetskläder och it. Man vill ha större kvalitet i seminarielokaler och möjlighet att äta i mässhallen, färre krockar bland intressanta programpunkter och en bättre yta att visa upp maskiner och utrustning på. Kopplingen mellan de olika delarna Clean och Facility har vi också fått reaktioner på.

Här har vi en del att sätta i hop för att skapa en attraktiv mässa kommande år.

Till god hjälp har vi de samtal som förs då Facility Nordic arrangerar Executive Dinners och Vip-frukostar. Vi möter åsikter såväl i förtroende, i debatt som med personliga samtal och möten och mer anonyma enkäter.

Hör av dig med dina bidrag! Branschen kan vi utveckla tillsammans!

helene.lindholm@mentoronline.se redaktör och projektledare samt solvej.strid@mentoronline.se mediachef och ansvarig mäss säljare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063