23948sdkhjf

ISO kommittén söker fler deltagare

Ett första intressentmöte skedde den 7 november på SIS. Ämnet var att diskutera kring ett eventuellt svenskt arbete. Sammanfattningsvis ser SIS ett intresse från branschen för frågan och arbetar därför vidare med ambitionen att skapa en svensk expertgrupp innan nyår. Vilka som skall ingå i arbetsgruppen är fortfarande delvis öppet även om några redan har tackat ja.
Ett första intressentmöte skedde den 7 november på SIS. Ämnet var att diskutera kring ett eventuellt svenskt arbete. Sammanfattningsvis ser SIS ett intresse från branschen för frågan och arbetar därför vidare med ambitionen att skapa en svensk expertgrupp innan nyår.

ISO-gruppen har sitt första möte i Berlin nästa vecka. Där representeras Sverige av Christer Holmgren, förvaltningschef landstinget Kalmar och Anna Furness-Lindén från SIS.

Ambitionen är att innan avfärd prata med Christine Löfvenberg från FM-konsulterna, tillika aktiv i Aff. Christine var med i det tidigare europaarbetet.

Processen framgent ser nu ut enligt följande;

1. Sverige representeras i Berlin 21 – 23 november.

2. Ni som redan vet att ni är intresserade av att delta i ett svenskt arbete bekräftar detta till Anna på SIS.

3. Anna återkopplar mailledes erfarenheter från Berlin.

4. Besked om medverkan baserat på informationen från Berlin krävs snabbt.

5. SIS sammanfattar och tar beslut om svenskt arbete eller ej innan julhelgerna. För att gå igång behövs säkra deltagare från både leverantörer och beställare, samt en kommitté med budget i storleksordningen 250 – 300 tkr (dvs. ca 8-9 deltagare - enligt beslut på intressentmötet sattes projektavgiften till 35 000 kr/org.)

Frågor och annan information kan erhållas genom;

Anna Furness-Lindén

Business Area Development

SIS, Swedish Standards Institute

Postal address: SE-118 80 Stockholm, Sweden

Office address: Sankt Paulsgatan 6

Office: +46 8 555 520 00

Direct: +46 8 555 521 92

Telefax: +46 8 555 520 01

mailto: anna.furness-linden@sis.se

www.sis.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11