23948sdkhjf

Newsec startar Technical Services

Newsec ska satsa ytterligare på förvaltning och i framtiden även drift och fastighetsskötsel och har i det syftet startat bolaget Newsec Technical Services.
Newsec ska satsa ytterligare på förvaltning och i framtiden även drift och fastighetsskötsel och har i det syftet startat bolaget Newsec Technical Services. Det nygrundade bolaget kommer att drivas som dotterbolag till Newsec Asset Management och ledas av Urban Persson, som har rekryterats från NEA-gruppen där han har varit vice vd och divisionschef.

Urban Persson berättar för Fastighetsnytt att det är en stor marknad Newsec nu ger sig in på.

- Omsättningen uppgår till över 1 miljard kronor totalt och vi har en målsättning att nå 10 procent av det inom fem år.

Vidare förklarar han att grunden till det nya bolaget blir Newsecs befintliga drift- och fastighetsskötselverksamhet och att tillväxten främst ska komma ifrån externa uppdrag.

- Vi kommer att fokusera på den privata sidan men siktar även på den offentliga marknaden. Den är dock lite svårare att förutspå, säger Urban Persson.

Ökad transparans

Vad kan då Newsec Technical Services erbjuda marknaden som befintliga aktörer inte kan? Enligt vd Urban Persson är det kompetens i kombination med en mer transparant prisbildning än marknaden har i dag.

- När vi lämnar en prisuppgift ska den vara korrekt och riktig och vi ska inte behöva skicka en massa tilläggsfakturor för att kompensera ett felaktigt pris. Dessutom vill vi jobba med och vårda värden. Grundprincipen i fastighetsskötseln är att fastigheten mår bra och det är vår ambition. Vi ska leverera kvalité till förutsägbara priser, säger vd Urban Persson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093