23948sdkhjf

Måltider serveras av ISS till Staffanstorps äldreboenden

Staffanstorps kommun väljer ISS som måltidsleverantör till två av kommunens äldreboenden. Parterna har tecknat ett tvåårsavtal till ett totalt värde av cirka 13 miljoner kronor. Det nya avtalet med Staffanstorps kommun innebär att ISS kommer att tillaga och servera lunch och middag vid ett par av kommunens äldreboenden.
Staffanstorps kommun väljer ISS som måltidsleverantör till två av kommunens äldreboenden. Parterna har tecknat ett tvåårsavtal till ett totalt värde av cirka 13 miljoner kronor.

Det nya avtalet med Staffanstorps kommun innebär att ISS kommer att tillaga och servera lunch och middag vid ett par av kommunens äldreboenden.

Samtliga anställda vid Staffanstorps kommun som idag arbetar inom måltidsverksamheten vid berörda äldreboenden har erbjudits anställning hos ISS.

Värdet på avtalet uppgår till totalt 13,2 miljoner kronor och gäller i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Uppdraget startar den 1 oktober.

– Det är fantastiskt roligt att vi fått förtroendet av Staffanstorp kommun, särskilt med tanke på att det är vår första etablering på den skånska marknaden. Vi ser fram emot ett givande samarbete och även en fortsatt expansion i södra Sverige, säger Fredrik Höglund , affärsområdeschef på ISS.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172