23948sdkhjf

AstraZeneca i nytt FM-avtal med Sodexo

Sodexo har slutit ett nytt FM-avtal med läkemedelsföretaget AstraZeneca i Sverige och samtidigt fått förlängt förtroende att leverera tjänster till AstraZeneca i Storbritannien. Avtalet sträcker sig över tre år och kommer att sysselsätta cirka 250 Sodexoanställda i Sverige.


Första etappen i Sverige startade den 1 juli och från och med den 1 oktober kommer samtliga tjänster att vara i drift. Uppdraget omfattar AstraZenecas verksamheter i Mölndal och Södertälje där Sodexo ansvarar för städning, avfallshantering, logistik, restaurang, konferens och events. I Storbritannien innebär avtalet att Sodexo fortsätter att leverera städ- och måltidstjänster till företaget, men även andra tjänster såsom fastighetsunderhåll.

"Att vi nu fått förtroende som servicepartner till AstraZeneca i Sverige är ett bevis på att vårt engagemang och arbete med att bygga ett framgångsrikt partnerskap har lyckats. Vi kommer att fokusera på kvalitet och hållbarhet i vårt utförande, samt arbeta tillsammans för att driva på innovationer och utveckling på enheterna", säger Fredrik T Strand, VD Sodexo Norden.

Avtalet innebär att Sodexo expanderar sin portfolio internationellt med AstraZeneca. Sodexo levererar idag service till företaget i Frankrike, Kina, Kanada och Mexiko.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078