23948sdkhjf

Greider debatterar outsourcing

Nu är det klart att Göran Greider debatterar outsourcingens för- och nackdelar under dag 2. Han är en av de medverkande under Service Management dagarna 24-25 oktober. Det blir fler politiska inslag, men också konkret om inköp av verksamhetsnära tjänster med många goda tips till inköpare. Att ta CSR-ansvar, HR-utmaningen och möjligheter att lyssna till FM-Sveriges riktiga kändis; Helena Ohlsson.
FACILITY at your service – en businesslounge där vi bjuder på alla konferenserna!

Mässan Service&Supply 24-25 okt. Välj avdelningen Facility at your service där Service management dagarna pågår från 10. 00-16. 00. Fribiljetter ger Sveriges bredaste utbud av FM konferenser!

Debattrikt

Politiskt laddad debatt om outsourcing där Göran Greider som vanligt är taggad att ta upp dess avigsidor.
Landstingen och alla deras fastigheter – hur skall de förvalta sitt kapital på bästa sätt? Det är de allmänna som äger, men hur handlar de upp förvaltningen? Finns landsring som leder utvecklingen och hur jobbar de?
Avtalssituationen mellan entreprenörer och leverantörer av service, hur kan kvalitén säkras när man har så olika uppfattningar om vad som skall utföras? Att bygga en fastighet är omgärdat av regelverk och standardavtal, men hur ser utvecklingen ut när det handlar om driften?
Nya affärsmöjligheter anas i spåren kring framväxande bolag som vill sätta guldkant på seniorlivet. Att erbjuda boende till personer med höga krav på service är en utmaning som länkar samman vårdgivare, facility aktörer, fastighetsägare och byggbolag.
Den trevliga stadskärnan möter tuff konkurrens från köpcentrum utanför stan. Addera handel till bostadsområden är ett recept. Men hur fungerar det i verkligheten över tid och hur kan olika servicekoncept skapa trygghet och puls?
Lyssna på några av direktörerna för ledande FM-aktörer – vilka hot och möjligheter ser de för branschen? Att höra dem samlade är en unik del av programmet.

Starka talare

Sven-Olof Johansson , vd för Fastpartner. Här talar han inte om ränteavkastning och placeringsstrategier. Här lyfter han fram ambitioner med sitt ägande för de som bor och verkar i fastigheterna. Han har åsikter om det mesta. Även på den uppvaktande facility industrin som gärna vill ta på sig ansvaret för drift och skötsel. Vad tycker han om det?

Helena Ohlsson , nybliven entreprenör i eget internationellt bolag efter en lång karriär som fm-ansvarig inom Ikea koncernen. Hon är en av branschens riktiga stjärnor, träffa henne och ta del av råd och tips.

Andra talare belyser employer-branding och industrins behov av helhetslösningar med mera.

Case och trender

Köpenhamns Framtidsinstitut har med ISS tagit fram en framtidsvision, lyssna på den!
Socialt ansvarstagande är en viktig del när varumärken byggs i en ny bransch och här ges tydligt exempel på hur man jobbar strategiskt.
Hur man löser behoven för det moderna kontoret är ett intressant case som också visar att hyressättningen kanske mer skall spegla servicegraden än hur många kvadratmeter det handlar om?
Många banker flyttar nu sina huvudkontor. Varför? Här berättar Swedbanks om sitt flytt projekt, som innefattar många dimensioner, inte bara en fråga om adress och inredning!

Hela programmet med tider hittar du på www.serviceandsupply.se/facility

Du känner direkt att detta är mer än en vanlig mötesplats. Här är miljön modern, mer avspänd och framtoningen varmare. Möten, affärer, nytänkande präglar ditt besök. Här kan det ske! Bra med möjligheter att ta en paus och sedan ta del av några av alla spännande programpunkter i konferensdelen. Tidningen Facility Nordic har med FACILITY delens partners skapat ett brett konferensprogram som sätter verksamhetsnära tjänster i fokus .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157