23948sdkhjf

Franska delikatesser genom Sodexo

I butiken på Karlavägen i Stockholm säljs bland annat oljor, vinäger, franska bakverk, choklad, glass och macarons. Allt tillagas av högklassiga råvaror efter recept framtagna av några av Frankrikes bästa kockar. Sedan 2011 ingår Lenôtre i Sodexokoncernen och är en del av Sodexos satsning på prestigeerbjudanden där även unika och exklusiva anläggningar och mötesplatser ingår.


Sverige har fått sin första Lenôtre-butik. Därmed får stockholmare och tillresta tillgång till en rad franska delikatesser och bakverk av hög kvalitet och klass.Butiken på Karlavägen 59 invigdes under högtidliga former. Den franska ambassadören Jean-Pierre Lacroix, Lenôtres VD Nathalie Szabo och butikschefen Nina Rabhé klippte banden, och en av Frankrikes bästa kockar bjöd på exklusiva delikatesser från butiken.

Gaston Lenôtre öppnade sin första butik i Paris 1957. Sedan dess har företaget vuxit både i och utanför Frankrike. Butikerna finns bland annat i Riyad, Berlin, Peking, Amman och Bangkok. I Frankrike har företaget en omfattande cateringverksamhet och driver också en ansedd restaurangutbildning.

I butiken på Karlavägen i Stockholm säljs bland annat oljor, vinäger, franska bakverk, choklad, glass och macarons. Allt tillagas av högklassiga råvaror efter recept framtagna av några av Frankrikes bästa kockar.

Nathalie Szabo är VD. År 2010 omsatte Lenôtre Group 105,3 miljoner Euro. Sedan 2011 ingår Lenôtre i Sodexokoncernen och är en del av Sodexos satsning på prestigeerbjudanden där även unika och exklusiva anläggningar och mötesplatser ingår.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078