23948sdkhjf

Äntligen en mässa med fullt fokus på service och tjänster

Service&Supply 2012 är mässan som samlar det offensiva servicenäringen. Helheten finns här för alla som handlar upp och levererar verksamhetsnära tjänster. Facility Nordic bjuder på konferenser. Bredaste utbudet någonsin - utan kostnad! Almega, Fastighetsägarna, Silf och Ifma är samarbetspartners.


Så mycket värde tillförs till miljöer på skolor, sjukhus, i företag, industrier, på kontor och ute i samhället. Värde som ansvariga för den egna kärnverksamheten allt mer börjar inse betydelsen av. Ingen fastighet är i funktion om inte fastigheten besjälas, lever upp och hanteras på ett professionellt sätt. Allt färre har denna kompeten i egen regi. De som har det gör det med personal som har specialistfunktioner och som behöver uppdatera sig på ny teknik, lyssna på hur andra löst sina uppgifter och ta del av affärsmodeller som kan vara intressanta jämförelser.

Detta erbjuds på Service&Supply. En mässa med en del ägnad åt CLEAN och en del åt FACILITY. Entrébiljett laddas enkelt ner där all annan information finns; www.serviceandsupply.se.

Tidningen Facility Nordic arrangerar Service Management dagarna som ett konferensutbud inne i FACILITY delen. Välkommen!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156