23948sdkhjf

Cargotec i Hudiksvall utökar samarbetet med ISS

ISS har skött lokalvård och restaurang tidigare åt Cargotec i Hudiksvall. Det nya avtalet, som gäller från 1 november, innebär att ISS kommer att ansvara för en rad integrerade servicetjänster såsom fastighetsservice, förråd, utemiljö, reception med flera tjänster.Det blev klart då parterna nyligen tecknade ett treårsavtal, som värderas till cirka 24 miljoner kronor.


Cargotec erbjuder utrustning och lösningar inom lasthantering på väg, hamn och fartyg i hela världen. Företagets fortsatta strävan att effektivisera och fokusera på sin kärnverksamhet innebär nu en utökning av etablerat samarbete med ISS. Sedan två år tillbaka ansvarar ISS för lokalvård och restaurang i Cargotecs anläggning i Hudiksvall.

Det nya avtalet, som gäller från 1 november, innebär att ISS kommer att ansvara för en rad integrerade servicetjänster såsom fastighetsservice, förråd, utemiljö, reception med flera tjänster.

- Vi är mycket stolta att vi fått utökat förtroende som samarbetspartner till Cargotec. Avtalet bekräftar vår position som den största leverantören av integrerade servicelösningar. Det är särskilt roligt då detta är en affär, där vi genomfört de inledande analyserna och tagit fram kontrakts-materialet tillsammans med kunden, säger Filip Truedsson, affärsområdeschef ISS.

-Det övergripande målet med ett utökat samarbete är att uppnå kostnadseffektivitet, flexibilitet och en hög leveranskvalitet. Vi är övertygande om att ISS med sin långa erfarenhet har de resurser som behövs för att vidareutveckla vårt samarbete när det gäller leverans av facility management tjänster, säger Kent Lindberg, inköpschef Cargotec i Hudiksvall.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.159