23948sdkhjf

Fasticons flytt nu på film

Fasticon har efter ett halvår i sin nya lokal, landat både i sin nya stadsdel och i sitt nya moderna kontor och arbetssätt. Företaget har vuxit med ett tiotal medarbetare men genom att utveckla ett "aktivitetsstyrt arbetssätt" har de lyckats minska sin lokalyta från 680 kvm till 480 kvm. Nomad har varit stöd i processen och de har dokumenterat allt med film, från sök efter lokal till inflyttningen.

Fasticon har efter ett halvår i sin nya lokal, landat i sin nya stadsdel och i sitt nya moderna kontor och arbetssätt. Företaget har vuxit med ett tiotal medarbetare, men genom att utveckla ett "aktivitetsstyrt arbetssätt" har de lyckats minska sin lokalyta från 680 kvm till 480 kvm.

Stöd i processen har varit Sven Gustafsson på Nomad. Nomad har dokumenterat hela processen, från sök efter lokal till inflyttningen. Projektarbetet har filmats och under våren har ett flertal filmer lagts upp på Fasticons hemsida och på YouTube. Nu släpps alltså den sista och mest omfattande filmen.

"Humlegården har varit otroligt hjälpsamma och framförallt intresserade av att skapa ett skräddarsytt kontor för oss som hyresgäster", säger Jahn Wahlbäck, försäljnings- och marknadschef på Fasticon.

I augusti nomineras Fasticons kontor till Lokalnytts tävling "Sveriges snyggaste kontor 2012".

Besök http://www.fasticon.se där filmerna finns.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062