23948sdkhjf

Eurest i samarbete med Scania

Från juli kommer Eurest att driva Scanias restaurang-, kiosk- och konferensverksamhet i Södertälje och Luleå. Eurest driver sedan många år tillbaka motsvarande verksamhet för Scania i Oskarshamn.


Eurest har fått förtroendet att driva Scanias restaurang-, kiosk- och konferensverksamhet i Södertälje och Luleå. Uppdraget påbörjas redan i juli i år.

Eurest driver sedan många år tillbaka motsvarande verksamhet för Scania i Oskarshamn.

- Vårt nya fleråriga avtal med Scania innebär ytterligare en milstolpe i vår framgångsrika verksamhet inom industrisektorn, där bland annat Volvo Personvagnar och Saab är exempel på nöjda kunder som delar vår syn på långsiktiga relationer och nära partnerskap, säger Jonas Siljhammar, VD Compass Group AB.

Uppdraget på Scania innebär att Eurest från och med hösten 2012 kommer att servera ytterligare cirka 4 500 luncher per dag i 12 nya restauranger, servera hälsosamma mellanmål i flertalet caféer och kiosker samt inte minst leverera mötesförtäring till Scanias möten som är en mycket viktig del av verksamheten.

- Scania värnar om sina anställdas välmående och uppdraget bygger till stor del på att vi ska tillhandahålla ett välbalanserat utbud med fokus på hälsa. Vår personal kommer i nära samarbete med Scanias friskvårdsansvariga att arbeta för att vi dagligen erbjuder ett tilltalande och näringsriktigt utbud, säger Jonas Siljhammar.

Det nya uppdraget innebär att Eurest har fått sitt första uppdrag i Luleå vilket också gör att uppdraget blir Eurests nordligaste verksamhet i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172