23948sdkhjf

Sodexo satsar på måltidstjänster med nyrekrytering

Sodexos nya produktchef för måltidstjänster heter Patrik Högberg. Han kommer närmast från Stadshuset som ansvarig källarmästare för lunchrestaurangen och kvällsevent, där han bland annat har haft ansvar för nobelmiddagen de senaste åren. Innan dess har Patrik arbetat på bland annat Källhagens Värdshus och Edsbacka Krog.
Sodexos nya produktchef för måltidstjänster heter Patrik Högberg och har en gedigen erfarenhet av måltidsbranschen. Han kommer närmast från Stadshuset som ansvarig källarmästare för lunchrestaurangen och kvällsevent, där han bland annat har haft ansvar för nobelmiddagen de senaste åren. Innan dess har Patrik arbetat på bland annat Källhagens Värdshus och Edsbacka Krog. Och hans största passion är att serva människor.
”Minst 50 % av en matupplevelse är servicen och människan som arbetar med maten. Min vision och det jag ser som min viktigaste uppgift är att skapa entusiasm bland mina medarbetare, så att alla drar åt samma håll och känner en vilja och en passion för att laga god mat och ge bra service till våra gäster. Till detta hoppas jag förstås att jag kommer att bidra med min erfarenhet av att förstå kundnytta och därmed kunna stärka Sodexos position på den nordiska marknaden”, säger Patrik.
Patrik valde Sodexo för att företaget arbetar inom en del av branschen han inte arbetat inom förut. Framförallt kände han att det är en oerhört viktig branschdel i samhället, vars mat påverkar många människor. Att få möjlighet att arbeta med och utveckla måltidserbjudanden som serveras i till exempel skolor och på sjukhus tycker Patrik är oerhört intressant.

Patrik tillträdde tjänsten på Sodexo i mars 2012.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094