23948sdkhjf

Framtidens kvinnliga ledare på Addici

Utmärkelsen till Sveriges mest framgångsrika unga kvinnliga chef delas ut av Ledarna varje år. Nominerade blir 75 av de 300 mest tongivande kvinnliga ledarna under 36 år från alla sektorer – från näringsliv, offentlig sektor, politik, kultur och ideell verksamhet. Anna Henriksson, inköpschef på Addici kom med på den ”heta listan”, vilket innebär plats 31-50.
Utmärkelsen till Sveriges mest framgångsrika unga kvinnliga chef delas ut av Ledarna varje år. Nominerade blir 75 av de 300 mest tongivande kvinnliga ledarna under 36 år från alla sektorer – från näringsliv, offentlig sektor, politik, kultur och ideell verksamhet.

Syftet med listan är att bidra till en mer jämställd chefsmarknad och synliggöra unga kvinnliga chefer.

Cheferna som nomineras är chefer och ledare som har åstadkommit stora resultat och förändringar inom sina respektive verksamheter.

Anna Henriksson från Addici kom med på den ”heta listan”, vilket innebär plats 31-50.

- Jag är stolt och glad över att finnas med på listan, säger Anna Henriksson . Urvalet är stort och många av de ledare som finns med högre upp i listan har varit nominerade flera gånger tidigare, så för mig känns det bra att redan finnas med på den ”heta listan”.

- Jag tycker att det är ett bra initiativ. Att uppmärksamma unga kvinnliga ledare kan förhoppningsvis bidra till att fler vågar ta på sig chefsjobb, säger Anna Henriksson .

- Vi är stolta över att Anna Henriksson finns med på listan över Framtidens kvinnliga ledare, säger Rikard Wannerholt , VD Addici. Hon är en engagerad och driven ledare som är väl förtjänt av utmärkelsen. Inom Addici har vi som strategi att internrekrytera till chefspositioner och Anna är ett gott exempel på en person som har vuxit med företaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078