23948sdkhjf

Colliers hittade lokaler för Reinertsen

I november flyttar Reinertsen sitt stockholmskontor från Danderyd till gamla PV palatset i Vasastan, Stockholm.. Kontorslokalerna är 1 347 m² och kommer att totalrenoveras och anpassas efter verksamhetens krav på effektiva och trivsamma lokaler. Reinertsen ser många fördelar med att etablera sig i ett centralt läge med närhet till det expansiva Norra Stationsområdet.


Colliers International har förmedlat nya kontorslokaler till Reinertsen AB. Reinertsen Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS.

I november flyttar de sitt stockholmskontor från Danderyd till gamla PV palatset i Vasastan på Hälsingegatan 43.

Kontorslokalerna är 1 347 m² och kommer att totalrenoveras och anpassas efter verksamhetens krav på effektiva och trivsamma lokaler. Reinertsen ser många fördelar med att etablera sig i ett centralt läge med närhet till det expansiva Norra Stationsområdet.

Fastighetsägare är Atrium Ljungberg.

Marie Eriksson på Colliers kontorsuthyrning säger: Att hjälpa Reinertsen att finna nya lokaler har varit en intensiv och rolig process. Det är alltid givande att arbeta med företag som är i en tillväxtfas. Atrium Ljungberg har i Reinertsen fått ytterligare en bra och stabil hyresgäst när de flyttar in till Vasastan.

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 522 kontor i 62 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157