23948sdkhjf

Tenant and Partner fick Göteborg Energi

För att optimera lokalutnyttjandet, kommer Göteborg Energi att bygga till, bygga om och flytta en stor del av personalen. Företaget kommer både att flytta till nya lokaler och använda temporära lösningar medan ombyggnationen av befintliga lokaler pågår. Tenant & Partners huvudsakliga arbetsuppgifter i projektet är att analysera lokalbehov, söka tillfälliga och långsiktiga lokaler, samordna och organisera flyttar samt bistå i tekniska, ekonomiska och juridiska frågor.
De närmaste åren kommer Göteborg Energi att genomföra om- och tillbyggnationer för att optimera nyttjandet av sina lokaler. Tenant & Partner har fått uppdraget att stötta Göteborg Energi i denna strategiska förändringsprocess.

Göteborg Energi är ett av Nordens ledande kraftbolag med cirka 1 100 anställda. För att optimera lokalutnyttjandet, kommer Göteborg Energi att bygga till, bygga om och flytta en stor del av personalen. Företaget kommer både att flytta till nya lokaler och använda temporära lösningar medan ombyggnationen av befintliga lokaler pågår.

Tenant & Partners huvudsakliga arbetsuppgifter i projektet är att analysera lokalbehov, söka tillfälliga och långsiktiga lokaler, samordna och organisera flyttar samt bistå i tekniska, ekonomiska och juridiska frågor. Uppdraget beräknas omfatta cirka 3 000 timmar under de kommande två åren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.376