Här är CLEAN & Facilitys talare

| Av Marianne Ovesen | Tipsa redaktionen
Läs mer om CLEAN & Facilitymässans kostnadsfria Drop in-seminarier och om seminariernas talare. Liksom om Facility Nordic-dagens talare. Fram till mässan den 5-6 april presenterar Cleannet någon eller ett par talare per dag.

Som vanligt har vi gratisföreläsningar på CLEAN & Facilitymässan, de så kallade Drop in-seminarierna, som alltid är väldigt populära och välbesökta.Det första Drop in-seminariet, den 5 april, hålls av Sara Lindberg, arbetsmiljökonsult från Friska Arbetsplatser AB och Maria Flanagan Sundqvist, individ- och grupputvecklare i företaget Modescien.

De ska tala under rubriken "Arbetsglädje, en väg till att trivas, må bra och prestera", som är precis vad de till vardags håller på med.

Sara Lindberg arbetar i det egna företaget med ergonomi, systematiskt arbetsmiljöarbete och organisatorisk och social arbetsmiljö. Hon ger råd och hjälper företag och organisationer att utveckla arbetsmiljöarbetet.

I sitt företag Modescien arbetar Maria Flanagan Sundqvist främst med den psykosociala arbetsmiljön. Exempelvis med handledning eller grupputveckling. Hon har också en egen mottagning där hon erbjuder hjälp med bland annat sorgebearbetning och krishantering.

Tillsammans håller Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist också i utbildningar och föreläsningar och de har skrivit två böcker, "Arbetsglädje" och "Nyckel till framgång".Håll dig uppdaterad med Rent
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Nu är det semester!

Nu tar cleannet.se semester och vi önskar alla läsare en riktigt skön sommar.

Jönköpings lokalvårdare lär sig svenska på arbetstid

Lokalvårdarna i Jönköpings kommun får lära sig yrkessvenska på arbetstid. Kursen är del i en större satsning på arbetsmiljön.

SM i fönsterputs – anmäl dig

De använder rot- och rutavdragen

Berendsen uppdaterar varumärket

Manuell desinfektion: ”Som att måla med osynlig färg”

Nyhetsbrev

Plus

SIV bättre än nya städstandarden för sjukhus

Den nya svenska standarden för sjukhusstädning ska höja hygiennivåerna i vården och motverka vårdrelaterade infektioner. Men nu får standarden kritik för att ställa lägre krav är Dansk hygienstandard och SIV-dokumentet.

Arkiv

Textilia vann Värmlands landsting

Textilia och landstinget i Värmland har tecknat avtal om textilservice åt landstinget i Värmland. Avtalet har ett värde på 25 miljoner kronor årligen och gäller i tre år med möjlighet till ett års förlängning.

Regeringskansliet nöjt med Miab

Regionservice i VG-regionen vill bli bästa arbetsgivaren

Regionservice i Västra Götalandsregionen har lyckats sänka sjukfrånvaron med 1,7 procentenheter på ett år, från maj 2017 till maj 2018.

Azita Shariati: Hållbarhet är lönsamt

Båstad tar hem städningen

Städarna jagar pallplatser

Orbotech blir med robot

Sista dagen för CBA-nomineringarna!

Amazonstädning på gång

1

Snart finns bakteriefria flygstolar

Gävle låter fler slåss om kakan

Plus

Azita leder med raka puckar och vänlig vilja

Gott ledarskap har blivit Azita Shariatis varumärke och gett henne flera utmärkelser. Hon har modet att titta bortom kön och ursprung för att hitta kompetenta chefer. Azita Shariati kallar det förändringsledarskap som lyfter lönsamheten.

1

Kvinnliga städare har svårast att få heltid

Dubbelt så många städare arbetade deltid under 2017 jämfört med arbetsmarknaden som helhet. Och de som jobbade allra mest deltid var kvinnliga städare.

Dimmat desinfektionsmedel når överallt

En metod att applicera desinfektionsmedel som når överallt. Kanske kan dimmaskinen Byoplanet i kombination med ett effektivt medel mot farliga bakterier, virus och sporer vara en lösning på mycket av sjukhussmittan.

Pythagoras förvärvat norska Evcon

Enkät om arbetsmiljön – bra start

Dags för höstens Clean & Facility

Clean & Facility-mässan är som vanligt full av nyheter och spännande föredrag. Anmäl dig redan nu så slipper du köa.

Nilfisk sålde kem- och redskapsdelen

Coor Finlands vd slutar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.147