23948sdkhjf

Här är CLEAN & Facilitys talare

Läs mer om CLEAN & Facilitymässans kostnadsfria Drop in-seminarier och om seminariernas talare. Liksom om Facility Nordic-dagens talare. Fram till mässan den 5-6 april presenterar Cleannet någon eller ett par talare per dag.

Som vanligt har vi gratisföreläsningar på CLEAN & Facilitymässan, de så kallade Drop in-seminarierna, som alltid är väldigt populära och välbesökta.



Det första Drop in-seminariet, den 5 april, hålls av Sara Lindberg, arbetsmiljökonsult från Friska Arbetsplatser AB och Maria Flanagan Sundqvist, individ- och grupputvecklare i företaget Modescien.

De ska tala under rubriken "Arbetsglädje, en väg till att trivas, må bra och prestera", som är precis vad de till vardags håller på med.

Sara Lindberg arbetar i det egna företaget med ergonomi, systematiskt arbetsmiljöarbete och organisatorisk och social arbetsmiljö. Hon ger råd och hjälper företag och organisationer att utveckla arbetsmiljöarbetet.

I sitt företag Modescien arbetar Maria Flanagan Sundqvist främst med den psykosociala arbetsmiljön. Exempelvis med handledning eller grupputveckling. Hon har också en egen mottagning där hon erbjuder hjälp med bland annat sorgebearbetning och krishantering.

Tillsammans håller Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist också i utbildningar och föreläsningar och de har skrivit två böcker, "Arbetsglädje" och "Nyckel till framgång".

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093