23948sdkhjf

Fest i Kärchers nya kontor



Igår, den 5 december, invigdes Kärchers nya kontor, utställningshall och serviceverkstad i Tagene i Göteborg. Närmare 200 gäster och anställda var där och firade.

Kärcherkoncernens vd Hartmund Jenner vad dagen till ära i Göteborg för att inviga det nya huset. Han poängterade att en arbetsplats måste fungera bra, vara trevlig att vistas på och få medarbetarna att trivas.

– Vi vistas ofta merparten av vår vakna tid på jobbet och där ska vi vara effektiva. Då måste vi må bra på kontoret och det är jag säker på att ni kommer att göra i den här ny byggnaden.

Han framhöll också Kärcher Sveriges goda försäljning under 2015, som landade på drygt 440 miljoner kronor. Som ett bevis påett fortsatt gott samarbete mellan den tyska verksamheten och den svenska, överlämnade han en stentavla med en 150 miljoner år gammal fossil.

– Minst så länge ska vi fortsätta tillsammans, avslutade han.

Kärcher Sveriges vd Jonas Palmgren berättade att den nya byggnaden inte bara har utrymmen för kontor, serviceverkstad och utställningshall, utan också för möten, diskussioner och utbildning.

– Här har vi möjlighet att ha utbildningar i teori och praktik för upp till 40 deltagare, sa han bland annat.



Därefter uppmanade han festdeltagarna att mingla, tala med Kärchers personal som var utplacerad på sju olika stationer för att berätta om produkterna. Och, inte minst, delta i en frågetävling med företagets nya golvtvätt som förstapris.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08