23948sdkhjf

Systrarna Tork köpt av Städarna


Den 1 december 2016 förvärvade Städarna i Göteborg AB det hemserviceföretaget Systrarna Tork AB, som är baserat mellan Göteborg och Borås.


Systrarna Tork grundades 2007 av Ingalill Fägerhielm, som byggt upp bolaget långsiktigt med stort fokus på kvalitet. Idag har företaget ett 70-tal privatkunder inom städ.


Städarna i Göteborg har funnits sedan 2014 och ser långsiktigt på förvärvet av Systrarna Tork. Systrarna Tork har å sin sidan finnits sedan 2007 och startades av Ingalill Fägerhielm.


– Det här är verkligen jättekul, Ingalill Fägerhielm har har jobbat hårt och verkligen drivit sitt företag med bravur, säger Caroline Fossto, vd för Städarna i Göteborg, entusiastisk.



Städarna i Göteborg tar över hela Systrarna Torks städverksamhet, som även inkluderar trädgårdsskötsel. Däremot inte tjänsten som kallas Familjeservice, med exempelvis barnpassning.


– Nej, det tycker jag specialiserade företag ska hålla på med, säger Caroline Fossto.


Ingalill Fägerhielm ska fortsätta driva Systrarna Tork och som konsult bland annat hjälpa Städarna i Göteborg med utbildning.


Ingalill Fägerhielm sitter i Almega Hemserviceföretagens styrelse, där även Städarna Sveriges koncernchef Christoffer Sjögren sitter.


– Systrarna Tork är ett otroligt välskött bolag, säger Christoffer Sjögren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.378