23948sdkhjf

Samhall får global representant

Samhalls kommunikationschef Albin Falkmer har valts in i styrelsen för det globala branschorganet Workability International.

Albin Falkmer valdes under Workability Internationals årliga konferens i Auckland in som ny styrelsemedlem. Workability International samlar årligen representanter från över 40 länder för att diskutera och utveckla morgondagens arbetslösningar för funktionsnedsatta.

Jag är både stolt och hedrad över förtroendet. Det är ett bevis på att Sverige i allmänhet och Samhall i synnerhet är en viktig aktör i världen. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och leda arbetet för en värld där fler personer ges möjlighet att gå från ett utanförskap till en arbetsgemenskap, säger Albin Falkmer.

Uppdraget i Workability International ger Samhall en framträdande roll i arbetet med att påverka och prägla arbetssituationen för funktionsnedsatta personer, inte bara i Sverige utan även globalt. Det internationella intresset för Samhalls arbetssätt har vuxit, vilket märks genom att allt fler regeringar och företag vänder sig till Samhall i sitt arbete med att bryta utanförskap på arbetsmarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062