De vann årets Clean Bright Awards

| Av Marianne Ovesen | Tipsa redaktionen


Efter en både festlig och, mitt i utställarvimlet, lite pampig final i Clean Bright Awards 2016, stod de fem lyckliga segrarna på scenen.

Här är vinnarna i tävlingens fem kategorier:

Årets Glansföretag: Hygienteknik med grundaren Stefan Johansson.

Juryns motivering:

" Hygienteknik har på 25 år lyckats med att bli en av de ledande leverantörerna till Städ Sverige, i konkurrens med de stora internationella aktörerna. Detta genom ett fokus på kunden, genom egna utbildade motiverade säljare, innovationer och en personalpolitik, vilken gör alla medarbetarna delaktiga och engagerade i framgången. "

Årets Vardagshjälte: Taria Olsson, Sodexo.

Juryns motivering:

" Taria har ett genuint intresse för att hjälpa andra och att göra sin omgivnings vardag bättre varje dag. Taria skapar god kontakt med kunden och slutkunderna, med kollegor och chefer. Taria föregår alltid med gott exempel och försöker alltid att underlätta arbetet för såväl kunder som för chefer. Taria är alltid positiv och smittar av sin positiva attityd till såväl kunder som kollegor. Hon kommer med förbättringsförslag och är mycket uppskattad av alla i sin omgivning. Taria började som lokalvårdare som tonåring och över 20 år senare fortsätter hon att sprida glädje och kunskap omkring sig. Alla större arbetsplatser skulle må bättre av att ha en lokalvårdare som Taria. "

Årets Arbetsledare: Iwona Tallarek, Alliance+.

Juryns motivering:

" Iwona har arbetat som arbetsledare för externa rumsstäd i 6 år och har alltid gett 100 % personligt engagemang, proffsig, samarbetsvillig och super problemlösningsorienterad. Det finns inget hon inte fixar och hon har fått oss alla att känna oss som ett gemensamt team. Iwona är ett sant föredöme för alla arbetsledare och att arbeta med henne är ett RENT nöje. Dag ut och dag in sliter hon utan att få det beröm hon förtjänar och därför anser jag att hon borde få detta pris då hon enligt oss är outbytbar. "

Årets Framtidslöfte: Nathalie Ingmarsdotter, Nässjö kommuns städverksamhet.

Juryns motivering:

" Nathalie är en ung mycket begåvad tjej som med stort driv och engagemang utvecklar Nässjö kommuns städverksamhet. Hon har sett över hela processen, håller på att utvecklar den med nya torrare städmetoder samtidigt som hon är en fantastisk förebild. Hon åker runt i hela kommunen och visar och instruerar. Hon har koll på hela processen från utvärdering, inköp till genomförande. Nathalie har nyligen fått utökad tjänst för att kunna fortsätta utveckla detta arbete. Hon brinner för städning och har ägnat hela sitt yrkesverksamma liv åt detta. Hon är en tjej med driv som månar om kommunens verksamhet samtidigt som hon ser till varje individ. Nathalie har stor utvecklingspotential inom detta område samt inom chefskapet. Helt klart en ung talang som är ett stort framtidslöfte inom denna bransch! Med rätt möjligheter och uppmuntran kan hon nå långt! "

Årets Skalman: Michael Lövgrev, SCA Hygiene Products.

Juryns motivering:

" Tork EasyCub är ett komplett städsystem med uppkopplade dispensrar och besöksräknare som resulterar i ett helt nytt arbetssätt. Digitala städscheman i kombination med information om städbehoven leder till förbättrad kundnöjdhet, konkreta effektivitetsvinster och mer motiverad personal. Systemet ger arbetsledaren ökad effektivitet och högre kvalité till en lägre kostnad samtidigt som städpersonalen får en bättre arbetssituation genom att jobba smartare, istället för hårdare. Mindre stress och mer meningsfulla arbetsuppgifter, vilket höjer motivationen och minskar sjukfrånvaron för städpersonalen. "


Håll dig uppdaterad med Rent
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tork berättar om prisade Tork PaperCircle

Drop in om lokalvårdaren som ville upp och lyckades

ECJ ropar något för högt

Enligt European Cleaning Journal visar en svensk forskningsstudie att lokalvårdare är en av de yrkesgrupper som kan ha ökad risk att få MS (multipel skleros). Detta är dock något som studiens försteförfattare Dr Anna Hedström förnekar.

Tre som kan bli Årets Städföretag

Taggad vd för nya Nordexia

I december 2017 bildades Nordexia i syfte att köpa Nilfisks kem- och redskapsdivision, som var till försäljning. Affärsområdeschefen Roland Andersson ingick i köpet och blev vd. Nu stortrivs han på nya jobbet.

Kenth Linder till Supplies Direct City

Nyhetsbrev

Holländska ISS säljer kundportfölj

Arkiv

Drop in om vägledningen för upphandling

Ny chans att lyssna till Jesper Low

Tips för att bli en bättre ledare

Sodexo hjälper nya företag accelerera

Först ut på Facility Nordic-dagen

Drop in-seminarie: Dags att städa upp i patriarkatet

Berendsen fortsätter med biogas

Tranås Hemservice köpt av Städarna

Hotellstädare borde ha överfallslarm

Orbotech expanderar i Malmö

Orbotech expanderar i syd och öppnar nytt center i Malmö.

Kolla in programmet för Drop In-seminarierna!

Nordic Cleanware inviger nya lokalen 14 september

Deb 16 juli flyttade Nordic Cleanware från Nobelvägen i Malmö till rymliga lokaler på Stenyxegatan 25 B i Fosie, även det i Malmö.

Sodexo får fina certifikat

Sodexo har tagit emot nordiska certifikat från Intertek, en global helhetsleverantör som säkerställer kvalitet, hållbarhet och säkerhet.

Han blir ny Coor-vd i Finland

Inspira får hållbarhetschef

Glöm inte anmäla dig till Clean & Facility!

Stor fest hos Supplies Direct City

Under ett par intensiva timmar var det fullt hus när Supplies Direct City höll öppet hus den 31 augusti i de nya lokalerna i Årsta.

Här är finalisterna i årets Clean Bright Awards!

Effekt sköter servicen åt Interoc Bygg

ISS valde Fönsterputsgrossisten

USA-ambassad säljer toapapper

Ikaros börjar sälja städmateriel

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141